Stravastrukturerar

Jag behöver verkligen strukturera upp min träning lite bättre. Jag mår bra av att träna varierat, ofta och ha mål att uppnå. Måste rehaba och prehaba knäna bättre, skulle bli lyckligare av mer coreträning och så behöver jag ha bra teststräckor att cykla. I eftermiddags passade jag på att regga en runda nära mig på Strava. Knivbergsvägenrundan (skitosmidigt namn) – bra landsvägsrunda med relativt lite trafik där man kan ligga och köra flera varv samt (när dödsvirus helt lämnat kroppen) cykla på allt vad man har för att kolla om formen är något att ha. Jag gillar Strava mer och mer, ser fram emot att skaffa mig tider att jämföra!

Men nu: sova – i morgon blir det Bianchi Café i storstaden med SubXX ledningsgrupp. Roligt!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också