Gymmet eller skammen!

Jag kommer inte riktigt till skott idag. Har jobbat lite på förmiddagen och nu är planen träning; men jag har inte kommit iväg. Men om jag bloggar att jag ska iväg; då MÅSTE jag ju iväg annars har jag ju gått ut med osanning på Internet och det går ju bara inte.

Alltså. Jag ska trotsa östgötsk sidvind, ta racern in till stan, svida om lite snabbt på kontoret och springa över till gymmet. Där ska jag köra stabilitetsträning och benstyrka. Pangpangpang – seså – iväg med mig. Om jag inte checkar in på Actic inom två timmar är jag en människa inte bara en cyklist med dödsvirusextrakilon och post-vätternrunda-förfall, utan en människa utan karaktär och disciplin. Ifall incheckning på gym inte sker mottages nätmobbing tacksamt. Jag vet ju hur kinkig jag kommer att  bli om inte flåset sitter om ett par veckor när jag tänkte tävla lite, så nu måste jag iväg. Annars jävlas ni med mig så jag får skämmas riktigt ordentligt. Deal?

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like