Stabil, nygymmad och nöjd

Folktomt på gymmet - jag och några stycken till; guld att få ha alla prylar för sig själv!!!

Jag kom iväg. OCH jag stod emot bekväma idéer i stil med “jag tar bilen in till stan”. Packade gymväskan, cyklade 15 pigga kilometer med vind snett bakifrån, gav järnet i femton minuter roddmaskin, snurrade benen i 15 minuter crosstrainer, och drog igenom hela mitt stabilitetsträningsprogram + prehaben för knän och popliteus innan den blev 15 tunga kilometer hem med rejäl vind snett framifrån. Fick trampa som en blå för att ens komma upp i 25 km/h i nedförslutan mot Svärtingeavfarten. Puh! Det var evigheter sedan jag styrketränade ordentligt och det var skönt att komma iväg. Bra för musklerna, bra för psyket! Känns som jag är helt ur form och gör en nystart mitt i sommaren – märkligt att det blev så.

Nu längtar jag med skräckblandad förtjusning efter übertidigt tisdagspass med Tobbe följt av rekordförsöksträning med NocOut-gänget i Ljung. Mia och jag ska sporta finfin SubXX-outfit och peppa varandra allt vad vi har, det kommer att bli väldigt roligt och väldigt jobbigt!

Guldstjärna för den här - stretchade igenom hela kroppen ordentligt. Välbehövligt.

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också