Knäpp träningsvecka

Har inte cyklat sedan i måndags och MR med La Lepre Stanca. Jag är inte motiverad att sätta mig på racern och har ingen som rycker tag i mig och drar i väg mig på pass sådär som skulle behövas just nu. Jag vill inte cykla asfalt – jag vill fräsa skog. Punkt. Formen är värre än på länge, man bevarar ju inte direkt konditionen av att deppa runt och göra annat. Träningsveckan blev ett spinningpass, rejält med styrketräning, två pass med Naturkicken och lite träningsvärk i armarna från gårdagens wakeboardexperiment. Söndagen blev allt annat än långlopp och sportdryck. Träningsvila, en sväng på stan och mysigt fika med Martin. Knäpp träningsvecka – visserligen blev jag lite coolare i vatten men cykelmässigt har det varit omotiverat värre.  Håller modet uppe genom att längta efter MTB-sommaren 2013; den kommer att bli grym!

Istället för sportdryck & långlopp: kaffi

Instängda ben - svettigt sommarspinningpass

20120826-195233.jpg

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Hej Maria!Va roligt med en till blgogare pe5 Nykf6pingsbloggen! de5 kanske det blir lite fart he4r nu Inget ont om Lasse, han gf6r ett bra jobb men det e4r alltid trevligt med mer aktivitet!Lycka till!Patrik Je4rvelf6v, Styrelseordf.Storstad Nykf6ping

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också