Kaos, kaos, kaos!

Veckan jag har framför mig är ett fantastiskt kaos av lunchmöten, jobb, fix och tricks. Snabba svängar hit, snabba svängar dit. Det finns bara ett sätt att överleva den: hårda och effektiva men ändå avkopplande träningspass. Endorfiner mot stress.

Om förra veckan blev en knäpp träningsvecka ska den här bli en bra träningsvecka. Jag har förresten varit med racer i strax över ett år nu – ska försöka plocka fram känslan jag hade under mina första racerpass och njuta av hur lätt min cykel är, hur pigg den är och hur fort det går när man får upp fart och flyt. Ikväll tror jag att det blir jag och cykeln mot Hasselbacken och Högbackavägen. Lite backintervall för att göra sig av med skräpande stress efter en körig måndag. Så får det bli. Mental bergströja på – ska göra ett vettigt försök att slå min egen QOM.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också