Avslutningsstafett & massa cykel

Idag är det avslutningsstafett i Västgötacupen – ska bli himla roligt. Cyklar till Hallbystugan med Jimmy nu på förmiddagen – vi tänkte bränna av en Stravabacke på vägen, och sedan blir det åka av med Team Hakarpsflickorna Reloaded. Därefter mat och prisutdelning i cupen och sedan cykla hem – förhoppningsvis blir det ett par Stravabackar på vägen tillbaka till Huskvarna också. En hel dag med “ska bara cykla lite till” – gissa hur pepp jag är på det!

Efter Vista med Jimmy

Extra kul såklart att IKHP vann poängligan i Västgötacupen, och att flera av våra cyklister kört alla deltävlingarna. Mina tre starter i cupen (eller ja, fem starter men två av dem gick jag inte i mål) räckte till en sjundeplats i maxiklassen. Kul!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också