Idag är jag inställd

Idag ställer jag in mig själv. Planen var pannlampsrejs i Söderköping – har verkligen sett fram emot det men jag är för trött och ganska mörbultad. Det gör lite mer ont i benet än jag har planerat – så ikväll åker jag raka vägen hem från jobbet, tar en powernap och unnar mig sedan lite tid att drälla runt i mysbrallor och ta tag i lite småfix  hemma. Resten av veckan kommer att bli intensiv och rolig så jag kan gott ha en småtråkig, händelselös måndagskväll som uppladdning. I morgon blir det styrka och spinning med vapendragaren Mia (det där inlägget om våra planer inför MTB-året 2013 kommer snaaart), och på onsdag kväll kommer Jimmy – vi ska cykla brutalt mycket i två dagar; kan vara vettigt att spara lite på krutet eftersom det brukar behövas fräscha ben för att ens vara i närheten av att lyckas hålla hans tempo.

Åter tisdag med andra ord!

Tisdag: Inomhushäng med den här grymma vännen! Spinning, styrka och mer planering inför MTB-året 2013 med Mia, det ser jag verkligen fram emot!

 

På onsdag kväll kommer Jimmy. Ser väldigt fram emot det också – kommer att bli kul/jobbigt/mycket cykel och den stora frågan är ju:  hur mycket brötig Kolmårdsstig hinner man cykla på 48 timmar? Det lär bli några mil!Med snabb träningskompis!

0
2 comments
    1. Mysbrallorna var välbehövliga, gjorde inte mycket nytta hemma däremot. Vi kommer att ses en del nästa år hoppas jag – det blir ett och annat långloppscupslopp – längtar!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like