Stabil kväll på Factory Fitness

Det har öppnat ett nytt gym i Norrköping. Jag har väl varit lite skeptisk till Factory Fitness tidigare, det verkade så stort och upphaussat, men ikväll hängde jag på Tobbe för att prova. GRYMT gym – önskar att jag hade kort där också, men mer än ett gymkort finns ju inte i budgeten. När det jag har löper ut får jag ta mig en funderare på om det kanske är dags att flytta gym igen.

Älskar, älskar, älskar när det finns stora ytor för stabilitetsträning och träning med fria vikter, gummiband och TRX. Det fanns det här – och jag blev helsåld direkt. Inget saknades heller – allt fanns – från band till balansplattor. Ett stabilitetspass på gym brukar alltid sluta med att man springer omkring och letar efter en balansplatta/pinne/rätt vikt – men här fanns verkligen allt som behövdes. Spinningsalen såg dessutom grym ut – blev verkligen sugen.

Tobbe vilade idag och pushade mig istället. Armarna fick lida lite. Ajajaj.20121107-232123.jpg

Coremuskulaturen var trött och vinglig – men jag hade väl rätt kul ändå. Och jobbigt var det.20121107-232132.jpg

Tobbe kan väl ta tag i en ribbstol, hoppa upp och hålla kroppen i 90 graders vinkel från väggen. Ehm. Inga konstigheter eller? 20121107-232207.jpg

Stort gym! Och fint gym. Rent & fräscht och bra planerat. Här är en liten del av nedre plan. Går rykten om att det ska bli spa också. Nice! 20121107-232500.jpg

Kvällens träningssällskap. Tobbe – vilade sig själv och pushade mig istället. Gillar’t!20121107-232512.jpg

0
2 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like