Då syns vi i storstan i morgon då!

Det ryktas att montrarna på Sweden Bike Expo är riktigt härliga skrytmontrar med massa fint. Kommer att bli kul att titta på både med älska-cykel-glasögon och formgivarglasögon. Och så ska det ju såklart bli hur roligt som helst att få hänga i bloggmontern och träffa folk (kom och säg hej, loooova det!), även om jag är sjukt nervös och mest känner mig som rookien från landet som halkade på ett bananskal och får vara med trots att jag emellanåt knappt vet var på cykeln bakväxeln sitter.

Har laddat med att hänga på gymmet med Tobbe och hans praktikant Emma i flera timmar och är nu naturligtvis alldeles för trött för mitt eget bästa. Har inte planerat när jag och hur åker till Stockholm eller var jag ska bo eller om jag ska gå på fantastisk gala på kvällen eller faktiskt bara lyxa till det med ett hotellrum och chilla och reflektera. Ehm. Kan vara så att det börjar bli dags att ta tag i planeringsbiten. Men det löser sig säkert – vi syns i morgon hörrni!

Vinglig tjej. Ingen större surprise att det är ensiffrig vikt på kettlebellsen väl? Jag är liiiite trött i benen!20121116-125351.jpg

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också