Stockholm nästa: pre mässa SubXX-kväll!

Bussigt chill

Sitter på en buss som segar sig in i Södertälje as we write. Är väl rätt gött sliten efter den här veckan och lämnade bilen hemma istället för att köra vilse i storstan. Buss är ju rätt smidigt ändå – bortsett från att pärlan på två hjul inte fick följa med – missar pannlampecyklandet med Silva och Kessiakoff som jag var väldigt sugen på. Men jag deppar inte för det – det blir finfint med mässa ändå. Och det där med att jag inte planerat boende löste sig på bästa vis – jag sover hos SubXX-kompisen Linn; och om bussen skyndar sig fram till Stockholm hinner jag med lite AW med ett helt gäng SubXX Team Naturelle-brudar/tjejer/kvinnor. Är naturligtvis grymt nöjd.

Nu ska jag bara bestämma om jag ska på Bike Awards i morgon och vilka föreläsningar jag absolut måste gå på. Vännen Gary pratar om Ride of  Hope, det vore såklart kul att höra även om jag säkert hört mycket av det redan. Sedan blir det ju både BMX-uppvisning och bunny-hop-tävling – det måste ju absolut ses; behöver lite inspiration för att åka hem och ramla ordentligt!

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också