2012 års nyårslöfte höll!

Mitt nyårslöfte för 2012 var att pyssla om bloggen ordentligt. Det gick vägen – jag har bloggat hela året och dessutom har jag fått fler läsare. För ett år sedan hängde här de 10-15 närmast sörjande. Nu törs jag knappt kolla statistiken för ni här så många som hittat hit att jag ibland kommer på mig själv med att skriva lite stolpigt och opersonligt för jag tänker på att jag inte har en aning om vilka ni är allihop. Men jag tycker om er, blir glad av att ni läser och ännu gladare när ni hör av er eller kommenterar och jag ska fortsätta blogga. Det blir ett häftigt cykligt 2013 att skriva om. Svenska cupen, Långloppscupen, SM, Cykelvasan (allt tillsammans med fantastiska Mia) – massor av MTB-äventyr väntar på mig. Jag längtar. Och under helgen ska jag pilla ihop en årskrönika – det blir kul att göra en återblick på ett roligt träningsår!

Den här bilden är väldigt 2012. Att lyckligt hissa en cykel i luften när man klarat ett uppsatt mål var en fantastisk känsla – applicerbar på det här med bloggen också. En fantasiskt kul grej!Cykelvasan 2012 - min fjärde i ordningen, kördes på 03.54

 

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like