From where I ride

Det blev ett ensampass på isgatorna idag. Jag behövde det verkligen – ibland är det skönt att köra ensam. Att bara trampa på i sin egen takt, med sina egna tankar. Hade ätit ordentligt och ändrat klossarna under mina skor, två justeringar som gav ordentligt med tryck i benen. Eftersom jag körde ensam och är en crash queen tog jag det lugnt ändå – onödigt att köra omkull på blankisen utan sällskap. Rundade av ett väldigt vackert pass med en solnedgång över Glan, sjön precis där vi bor. Balsam för själen etcetera. Gillar förresten instagramtaggen #fromwhereiride – spana in den om ni vill ha cykelinspiration!

20130102-212603.jpg

20130102-212640.jpg

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också