Tidsinställd tårta!

Hej!

Jag är väl ute och cyklar så ni får ett tidsinställt tårtdiagram och lite staplar. Jag tränade såklart en del 2012, även om jag drabbades av asfaltsdepression och i mitten av sommaren knappt cyklade alls eftersom jag tröttnat på landsväg och inte hade en skogscykel. I september grävde jag djupt i plånboken och kunde äntlige skaffa en pärla att cykla skog med, men har ingen cykeldator till min Richmond (det och pannlampa står högst på önskelistan just nu) och därmed ingen aning om hur många mil den gått – men det har blivit väldigt många. Så – det fattas mil, jag reggar inte mina promenader och glömmer emellanåt bort att logga något men jag tycker väl att det ser ut som att det varit väldigt mycket cykel. Surprise!Tårtan - diagram över 2012

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också