Tips: Kurs för tjejer som vill tävla

Fick just nys om en kul grej. Är man tjej, cyklar och finns i Göteborgstrakten kan man passa på att gå kurs för att komma igång och tävla landsvägscykel, gör det, bara gör det! Här finns en artikel på Kadens/Bicycling och här kan du läsa mer om kursen och upplägget.

Kom igen nu, tävla! Kursansvariga tjejerna Moa, Merve & Lotta grymma förebilder och inspirationskällor som också varit med och kört i SubXX, och så är ju Mattias Reck inblandad, då är det bra grejer på gång – för att inte tala om att Camilla Larsson som är rådgivare för träningsupplägg har galet mycket häftig erfarenhet som fd landslagscyklist, triatlet och olympier.

VARFÖR har jag 40 mil till Göteborg? Hade ju varit helkul att vara med, tänk vad mycket man kan lära sig om cykel och att cykla där. Häng på nu, ni som kan!

 

En hemlis: det är så galet kul att stå på prispallen. Här står jag på Billingeracets pall och är hur glad som helst. Det vill ni också göra – jag lovar!

 

 

 

0
2 comments
  1. Låter ju skitkul! Är på väg till Göteborg, men inte än på några månader tyvärr… Hoppas det blir mer sådant här i framtiden!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like