Final i Ränneborgscupen 

Igår var det cupavslutning i Rönneborgscupen, en träningstävling som vännerna i Eksjö Cykelklubb ordnar. Det har varit några helt outstanding träningstillfällen med fart, gemenskap & cykellycka – tack för det Eksjö! Vi var fyra damer till start i långa klassen; Sandra sopade såklart banan med oss andra, Fia knep andraplatsen och jag var väl Sveriges mest nöjda trea ever !


  
För två veckor sedan körde jag fast jag borde vilat. Kroppen hade inte läkt klart efter operationen och började blöda igen. Lagom kul natt följt av ett akutåterbesök hos läkare och sedan tog jag vila i 14 dagar. Igår höll det!


Teknikmässigt körde jag suuuuperbra och fastän det kändes att konditionen är färskvara som måste bättras på efter de här veckorna var det kul – och Strava menar att varvet gick en minut snabbare än i våras. Hur bra är inte det?

Efteråt drog vi till hamburgerhak och sedan spolade vi av hojarna i tvätthall. Bra kväll!

  

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också