Ett episkt nyår på MTB

Två timmars MTB i snö, med magisk vintersol och grymma vänner – 2015 fick ett episkt avslut. Fia, Sam, Anders, Marie, Jossan & jag rullade ut det gamla året innan vi anslöt med resten av gänget hemma på Kvarnskogen för korvgrillning after ski style innan finmiddag med hatt-tema, festligheter, bubbel och fyrverkerier. Utan tvekan det bästa nyår jag firat! Gott nytt år kära läsare – här kommer en bildbomb från i går!

MTB vid sjön BunnJossan var hemma från Åre där hon pluggar just nu – som vi saknat henne i klungan under hösten.  

Marie och Fia matchar TECTEC ladies, Marie & Fia. Skogsväg KvarnsjönSam & Anders i täten på skogsvägen ned mot Kvarnsjöarna. Vi passerade utsikt över fyra sjöar på den här rundan: Övre Kvarnsjön, Nedre Kvarnsjön, Bunn och Vättern. 
Brygga nära BunnströmBrygghäng december style 
Motljus vid Gränna ridsällskapMotljuset när vi vände om och rullade hemåt över Grännaberget mot Reaby. Just precis hur vackert som helst. Och isgata, vi hade lika gärna kunnat åka skridskor här. Var glad för mina dubb!  

Selfie med rulleSelfie med fina tjejer på rulle <3

Glada vänner på MTBCykellycka!!!  

1
4 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like