Mitt nyårslöfte

Kom just på att jag inte berättat för er om mitt nyårslöfte. Jag tror ju inte på att lova att man ska gå och lägga sig med champangebubbligt huvud på nyårsnatten och vakna dagen därpå som en ny människa med helt nya mat och träningsvanor. Det där måste man långsamt bygga in i livet och göra till livsstil.

Hur som helst – när vi skålade i snön utanför Kvarnskogens torp vid midnatt efter en episk nyårsafton lovade alla varandra att testa något nytt 2016. Världens bästa nyårslöfte – att göra något nytt och kul man inte testat innan.

Jag ska repklättra utomhus. Jag älskar att hänga i boulderhallar och lösa problem tills fingrarna inte längre lyder men har inte repklättrat så värst mycket, och aldrig utomhus, konstigt egentligen eftersom det är något mina syskon gör jämt och ständigt. Gillar väl egentligen inte höjder, det kanske är därför. Men i år ska jag göra det, det ska bli spännande.

0
  1. Hej! Jag har läst din blogg en tid, men aldrig kommenterat. Jag tycker jättemycket om din blogg ! Den inspirerar med alla fina bilder och så skriver du intressanta och lärorika inlägg, om klädsel och om hur man tvättar cykeln. Någon film på något som du visar kanske skulle kunna vara något? Var handlar du cykelkläder? Jag tycker ofta att utbudet inte är då bra eller så är det vara för killar. Tack för en bea blogg och för att du skriver och delar med dig! Hälsningar Maria

    1. Tack för din kommentar Maria, den gjorde mig verkligen glad! <3
      Det kan absolut bli mer film framöver! Jag köper ju alla mina kläder hos Sportson i Jönköping eftersom vi har ett samarbete när det gäller cyklar och tillbehör, om jag vill ha något som inte finns hemma brukar de kunna beställa det åt mig. Jag tror de flesta cykelhandlare skulle uppskatta en kommentar om att de borde ta hem mer damprylar ifall det fattas. Nätet är en annan guldgruva - när man får koll på vilken storlek man drar i olika märken är det rätt enkelt att klicka hem bra grejor.
      KRAM!

  2. Ååå, jag har testat repklättring ute en gång och tycker det är tokskoj. Får nog se till att få gjort det till våren/sommaren igen! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också