Två paket färg & lycka på posten

Paket från Craft Sportswear och Gysinge byggnadsvård

Jag fick två fina paket på posten igår, och var lite överexalterad ett tag över att få unboxa det bästa av två världar på samma dag. Det ena paketet innehöll linoljefärger i olika vita och grå nyanser och lite annat byggnadsvårdspryttel som jag beställt till vårt gamla hus, och det andra paketet innehöll en färgexplosion från Craft Sportswear. Tänk – jag som egentligen inte anser mig vara en rosa person har nu plötsligt mer rosa kläder än gula och svarta, men jag gillar det, och jag måste erkänna att jag kände mig lite mållös när jag packade upp. Så mycket fint!!Kulörexplosion i kartong
Kulörexplosion från Craft Sportswear

Att det där färgglada och stora paketet från Craft kom hänger ju såklart ihop med att vi ska samarbeta framöver, jag har ju berättat att ni kommer att få se mycket mer av Crafts kläder på mig än tidigare. Jag kommer att prova och utvärdera plaggen också – det är något jag tycker är väldigt roligt att lägga tid på, och såklart ska ni få ta del av det.
Glow jersey & featherlight west Craft_SS16_2-22Blandad kompott från Craft SportswearVelo jerseyCraft Sportswear hipster Craft Sportswear glow sockJag kommer vara så fin i vår. Så färgglad och väldressad så det finns inte, åh – jag känner mig så otroligt tacksam och glad.

Katten Pixel blev förresten också väldigt glad. Det tog väl två sekunder tills hon flyttade in i kartongen och när hon bott in sig gick hon ut en sväng och kom tillbaka lagom tills den svarta Velo-tröjan låg på bordet så att hon kunde sätta små skitiga tassavtryck på den. Älskade katt. Katten Pixel flyttar in i lådaPIxel, tulpanerna och Velo JerseyKatten Pixel

Paketet med byggnadsvårdspryttlar då? Det innehåll tre nyanser kimröksgrå linoljefärg, en vit linoljefärg, linoljesåpa (magiskt, man kan ha det till allt – från golv till penseltvätt, fläckborttagning, biltvätt och som tvättmedel till kläder), järnvitriol och silverbets. Vårt hus håller liksom på att lära mig ett nytt hantverk jag är väldigt förtjust i – att måla på gammaldags vis. Nästan lika kul som cykel!Saker jag köpt från Gysinge

0
  1. Åh att få ett sådant paket är ju verkligen drömmen, jag älskar Craft! Jag är väldigt nyfiken på att höra om de nya hipstersarna – jag har gått och dragit i dem flera gånger i affären och på nätet, men liksom inte tagit steget till att köpa ett par eller två.

  2. Jo men absolut. Dom där paketen skulle man ju studsa lite av. Jag kan inte måla men älskar prylarna som hör till; penslar, färgburkar och pennor och jag skulle gärna ha 10% av din konstnärlighet. Jag försöker få min kära sambo att ta upp sitt tecknande/målande igen, hon är nämligen väldigt duktig men det går inget vidare. Tyvärr!

    1. Det där går ju i perioder. Det kan gå hur lång tid som helst utan att jag illustrerar och så plötsligt kommer en period med massor av kreativitet, hon hittar det säkert igen!
      Linoljefärg skulle du lätt fixa – det är ju bara att jobba in färg i trä, just nu målar jag lister och golvsocklar, det räcker med att älska pensel för att vara bra på det 😀

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också