Dreams come true: välkommen Craft

Hälsa på hos Craft

Hörrni, det är dags att säga hej till min senaste samarbetspartner, jag ska bara nypa mig själv lite i armen först för att kolla att det verkligen är på riktigt:

[ajajaj armen]

Det gjorde ju ont förstås, det innebär ju att det är på riktigt – drömmar blir sanna ibland och nu kör vi: välkommen Craft.

Jag var ju i Borås för ett tag sedan och då bestämde vi oss för att samarbeta framöver och jag är så stolt och glad och rörd och pepp och mallig och ödmjuk och tacksam och lycklig över att vännerna på Craft tycker att jag är bra eftersom jag som bekant tycker att de är himla bra.Monark ger starka ben

Ni har ju sett mig mycket i Craftkläder redan. Min kära samarbetspartner på cykel, Sportson i Jönköping, har ju kittat upp mig med sitt svart-gula set från Craft, IKHP:s klubbkläder är från Craft, min rosa vinterjacka och två av mina vintertights är från Craft och så fick jag ju ett fint set med Cykelkurbits av Sofie som jag använder mycket.

Jag och J i Craft

Det här innebär förstås att ni kommer att se mig ännu mer av deras kläder på mig framöver. Och så innebär det att jag kommer att jobba med roliga cykelrelaterade saker tillsammans med dem – tillexempel spånar vi på att bjuda in till provcykling av EM-banan och allt möjligt kul framemot vårkanten.

Det här hade jag velat berätta för den nittonåriga versionen av mig själv, hon hade liksom inte trott att det var sant. Men hey, det var det ju – inget mer nypandes i armarna här, nu kör vi. Enjoy the hard work. Mitt mål med det här är förstås att det ska inspirera er lika mycket som det ger mig energi och glädje just nu! 
Trainer i Cykelkurbits

Du hittar Crafts hemsida och webbshop här, facebooksida här och instagramkonto här. Följ! <3

 

 

0
29 comments
  1. Grattis! Har alltid gillat Craft, ett kvalitetsmärke. Hoppas du kan påverka dem så de tillverkar fler svarta plagg med Touren-gula detaljer 😉 Hihi

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like