Dreams come true, IGEN: Craft-ifierad vinterträning!

Dreams come true: Craft som samarbetspartner

Kommer ni ihåg hur galet glad jag var i våras när jag landade ett riktigt drömsamarbete med vännerna på Craft? Vi jobbade ihop under tre härliga månader och de har sett till att jag har haft världens grymmaste garderob hela säsongen och det har verkligen varit hur roligt som helst. Och vet ni, det tyckte de också – så vi kör igen och om ni väntar lite så ska jag bara nypa mig i armen en gång till:

[aaaajje, ouch, det gjorde ont, det här är alltså på riktigt, vilken grej!]

Jag har den stora förmånen att teama ihop med vännerna på Craft Sportswear inför  Abloc Winter Challenge och temat är förstås vinterträning. Vi kommer att snacka bra vinterkläder och underställ och vi kommer att snacka små tips som gör din vinterträning roligare och enklare. En Craft-ifierad vinter för min del, på många plan. Min förhoppning är dessutom att kunna inspirera någon som inte vintercyklar att ta sig ut och uppleva vintern på två hjul – för det är verkligen fantastiskt att rulla fram genom snötäckta landskap. Så länge man är varm förstås.

Förutom att jag kommer att blogga mycket om ett av mina stora intressen, cykelkläder, kommer jag att testa och utvärdera kläderna jag kör i och dessutom får jag att prova och utvärdera en del av det som tagits fram för nästa säsong. Jag har redan fått kolla in flera färger och nyheter för vintern 2017, tokigt spännande. Förstås kompletteras min garderob med vinterkläder från årets kollektion också. En blå Belle-jacka tillexempel, superfin! Och så löparkläder som ni såg redan häromdagen.

Ny vinterjacka från CraftFörtjust i min nya vinterjacka. Blå, så himla fint blå, eller hur?

Craft AW 17För ett tag sedan var jag förbi hos vännerna på Craft och planerade lite vinter. Och så hejade jag förstås på Mattias som är produktchef på cykelsidan. I bakgrunden massa härliga kläder i spännande färger som kommer NÄSTA höst. Framförhållning!

Det fina med det här samarbetet är förstås att jag väljer vad jag skriver om och när och hur jag skriver om det. Jag visar det jag gillar och trivs i och jag gör jobbet på mitt sätt. Vid några tillfällen kommer Craft att önska inlägg och då är de tydligt uppmärkta men fortfarande: mina ord och tankar, hela vägen, alltid. Och stöter jag på grejer jag tycker ska förbättras skickar jag med det i min utvärdering till Craft och det där är en sådan där grej jag tycker är magisk; att få vara med och påverka.

Vinterträningspeppen är galet hög just nu – och dagens i-landsproblem kan ju vara att det är lite för varmt ute. Jag är inte bara Sveriges gladaste bloggare just nu, jag är mer än redo för minusgrader!*

Du hittar Crafts hemsida och webbshop här, facebooksida här och instagramkonto här. Följ! <3


*Jag är dock inte redo för ishalka än, för dubbdäcken jag beställde till crossen hos Sportson idag på eftermiddagen kommer in först nästa vecka. Tog varianten med många dubb förstås. Nöjd.

 

 

1
  1. Jag har haft en del produkter från Craft och varit både nöjd (deras Shieldtröja och armvärmare och benvärmare) och besviken (Glow bib shorts och Shield bib shorts). Deras chamois är verkligen riktigt dålig sett till priset. Men bra om de samarbetar med folk så de får feedback och kan utveckla sina grejer. Just nu är de inte riktigt med i leken i mina ögon.

    1. Tänk, Glow bib:en är en favorit för mig, det är den jag tycker är allra, allra skönast, men det är kanske svårt att jämföra herr och dam rakt av? Undrar om det är lite personspecifikt också, att olika bib passar olika rumpor? Tråkigt att du inte gillar paden dock. Får jag vara nyfiken på vad dina favoriter är?

  2. Så roligt, grattis. Vintercykling är härligt och kul. Framför allt en vit, vindstilla solskenstur eller att cykla i skogen på snöiga stigar i mörkret med lampa på hjälm och styre.

    1. Tusen tack! Blev ju väldigt sugen på just en sådan runda du beskrev nu, gärna sådär när det fallit ett litet lager nysnö som är sådär glittrigt och vackert!

  3. Så roligt, grattis. Vintercykling är härligt. Speciellt en vit, vindstilla solskenstur eller lite stighets i mörkret med lampa på hjälm och styre.

    1. Ja, det är något magiskt med vintercykling. Det ryktas om att vi ska få snö här i Jönköpingskrokarna den här veckan och det har jag längtat efter sedan jag såg dina härligt frostiga bilder för ett tag sedan!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också