Vinn startplats i Vätternrundan

Vinn startplats i Vätternrundan

I stolt samarbete med Craft Sportswear


Är det någon som är sugen på en startplats i ett av Vätternrundans lopp?
 I samarbete med mina vänner på Craft Sportswear har jag det stora nöjet att tävla ut en startplats i valfritt Vätternlopp. Kul, eller hur? Efter att ha surfat runt bland Vätternrundans pressbilder är det nästan så jag blir sugen själv faktiskt, jag har ju bara kört en gång.

Att tävla om en start är plättlätt. Du behöver bara svara på två enkla frågor och lämna en kort motivering till varför just du ska vinna startplats i Vätternrundan. Tävlingen är öppen till fredag 25/3 klockan 20.00. Du deltar genom att lämna svaret i kommentarsfältet, glöm inte ange e-post så vi kan meddela vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Här är frågorna, svara i kommentarsfältet:

 1. Jag har provat en ny damspecifik cykelbyxa från Crafts cykliga säsongsnyheter, ni har fått en tjuvkik på mitt instagramkonto där jag sitter på köksgolvet i just den cykelbrallan och gosar med min katt Pixel. Vad heter cykelbyxan?
 2. I samma serie som cykelbyxorna i fråga ett finns såklart en matchande cykeltröja. Hur många olika designer finns tröjan i? Lägg ihop alla damvarianter och herrvarianter till en siffra. Svaren finns förstås på Crafts hemsida.
 3. Varför vill du vinna en startplats?
vad_heter_byxan
Det här är cykelbyxan jag testar nu, dammodellen har ny touch på hängslena!

Foto: Micke Fransson/Vätternrundan

0
18 comments
 1. 1. Velo Bib Shorts W
  2. 7 st
  3. Cyklade Vätternrundan för några år sen och nu har suget kommit tillbaka! Att åka ner för backen mot Jönköping i mörkret och se alla lampor var magiskt. Behöver ett mål med min cykelträning och då är väl Vättern passande 🙂

 2. 1. Velo Bib shorts w

  2. 7st

  Motivering:
  Cykla runt Vättern sägs vara magiskt.
  Att jag inte testat än är bara tragiskt 🙈
  Jag behöver verkligen något som motiverar träningen i vår, så nu tänker jag hålla tummarna för att jag denna startplatsen får!

 3. 1. Velo bib shorts w
  2. 7 designer
  3. Efter ett uppehåll från Vätternlopp och cykling på grund av den mest magiska av anledningar – min lilla Los ankomst till världen – är jag nu på väg tillbaka till starka ben. Helst av allt vill jag nu stå på startlinjen i Tjejvättern tillsammans med massa starka, grymma cykelkompisar med sikte på rekordtid. Det kommer blir tufft – men ååå så roligt! Men med föräldrapenningekonomin blir varje startplats en ack så sur utgift… Hjälp den här cykelmorsan till startlinjen så lovar hon att cykla sitt fortaste för dig! 🙂

 4. 1. VELO BIB SHORTS W
  2. 7 st
  3. 2012 var jag i toppform, redo för allt och inget kunde stoppa mig i mitt fräcka tävlingsställ från Craft… – Trodde jag. Men det värsta vädret sen 1981 drog in över Vättern, och mina drömmar om en bra placering gick i kras eftersom mina tår höll på att förfrysa så jag blev plockad av banan. De senaste åren har kantats av skador i höft och knän. Men nu har jag äntligen lyckats rehaba mig i form, och jag är så sugen på att ta revansch! Jag kände att denna tävling lite var som ett tecken på att det var dags igen. Robert vs Vättern.

 5. 1. Velo Bib Shorts W
  2. 7 st
  3. Jag har nyss köpt en racer med ambition att cykla Vätternrundan. Har sedan fått höra både det ena och det andra och att jag aldrig kommer att klara Vättern. Har dessutom haft oflyt med lite småskador. Men det hade varit så otroligt skönt att få bevisa motsatsen.
  Att vinna en startplats nu ger mig chansen redan i år, annars måste jag tyvärr vänta. Men klara Vätternrundan – det gör jag 🙂

 6. 1. Velo Bib Shorts W
  2. 7 st
  3. Har bara cyklat några lokala tävlingar, så det vore kul med en riktig utmaning! 🙂

 7. 1. VELO BIB SHORTS W
  2. 7 st
  3. Dags att utmana min man som tror han är bäst på att cykla i den här familjen. 😀

 8. 1. Velo bib shorts W
  2. 7 stycken
  3. Ska köra VR och en startplats i HV skulle vara perfekt som uppladdning.

 9. 1. Velo Bib shorts W
  2. 7st
  Motivering:

  Har i år börjat satsa mer och ta cykligen på allvar. Tränar mer strukturerat och hårdare, har aldrig deltagit i ett lopp och ekonomin tillåter det inte riktigt heller, men drömmen att stå på mållinjen består, och förr eller senare ska jag ta mig i mål, oavsett om de skulle ske detta år eller ett annat!

 10. 1. Velo bib shorts w
  2. 7 stycken
  3. Jag älskar att cykla! Gjorde tjejklassikern för 3 år sedan och har i stort sätt inte träna sen dess. Känner att det är dags igen nu. Måste ha en ny sporre och detta skulle vara perfekt för mig!

 11. 1. Velo Bib Shorts W
  2. 7 st
  3. Får hela tiden pepp från en kompis jag cyklar med (och träningen går bra).
  – Häng med på Vättern. Åk med oss, säger hon.
  Tyvärr har jag inte råd. Vore kul att kunna säga att jag hakar på.

 12. 1. Velo Bib Shorts W
  2. 7 st
  3. Hej! Har cyklat Cykelvasan två gånger, dags för en utmaning på racer? Har aldrig cyklat VR.

 13. 1 Velo Bib Shorts W
  2 7st
  3 Vinner aldrig någonting men just idag känner jag mig lucky! Dax att raka benen och ladda lamporna. Vätternrundan herre I come…..

 14. 1. Velo Bib Shorts W
  2. 7st
  3. Lycka är att cykla. Största lyckan vore att få dela det tillsammans med hela Vätternrundan-familjen!

 15. 1. VELO BIB SHORTS W
  2. 7 stycken
  3. För snart 11 månader sedan föddes min lilla dotter och då tänkte jag att jag aldrig skulle klara att cykla Vätternrundan. Men den kraft och glädje som jag får varje dag av att se henne utvecklas och växa har gjort mig starkare och mer driven vad gäller träning. Så nu är jag i ganska god form och jag älskar att träna och utvecklas och att få cykla Vätternrundan hade ju varit helt underbart men också lite skrämmande (men bara på ett peppande sätt).

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like