Hemkär kaffepaus

Jag är hemkär. Tokigt hemkär. Jag jobbar bäst hemifrån. Jag skapar bäst hemifrån. Jag mår bäst om jag får spendera mycket tid hemma, gärna flera dagar i rad då jag inte behöver åka så långt. När jag gör något borta försöker jag i allra största mån att slippa bortanätter. Jag gillar det när jag väl är på plats men jag blir så stressad av packandet och planerandet och resandet. Jag har alltid tyckt om att vara hemma, och kanske att jag tycker om det ännu mer nu när jag är vuxen och någotsånär förståndig och förstår att det inte är konstigt att vara hemkär. Här laddar jag mina batterier, avskärmar mig från energitjuvar och ser till att jag får vara bara mig utan att bekymra mig om att känna att jag inte riktigt passar in.

Med det sagt – bakom den där kaffekoppen på en favoritplats i köket, bredvid chili och basilika jag glömt att jag höll på att flytta runt på så de blev stående, där sitter en tjej som förtjust ser fram emot en dagsutflykt med cyklar i morgon!

0
  1. Jag är också galet hemmakär! Ibland tänker jag att jag skulle vara lite mer en sån där som är “out and about” men sanningen är nog att jag skulle bli alldeles för stressad och olycklig då. Jag tycker iof att det är spännande att uppleva och besöka nya miljöer men det måste det finnas rejält med plats för återhämtning och hemmatid emellan. Herrejösses, jag kan bli stressad bara av att veta att jag har ett möte i stan som ligger en halvtimme bort 😀

    1. Jag var väldigt out and about ett tag och det slutade ju med vägg. Känner igen det där med att känna stress över stan en halvtimme bort. KRAM!

  2. “Jag gillar det när jag väl är på plats men jag blir så stressad av packandet och planerandet och resandet”
    Herregud, vad jag känner igen just det där! Väl på plats är det rätt härligt, men drar mig för att resa, bara för att jag vet att jag stressar upp mig (ofta i onödan)…

    1. Vet du vad jag tror? Jag tror att det är väldigt vanligt att känna just den där rese- och planeringspaniken men att det är okej, ja tillochmed hur najs som helst när man väl är på plats. Mycket andas-in-andas-ut krävs dock för att inte jag ska bli helt hysterisk och kasta skor på resväskor och gråta 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också