Vi byggde ett cykelhopp

Cykelhopp i trädgården

Det här med att hoppa med cykeln hörrni, jag måste öva på det just precis hela tiden för att inte tappa bort det och här hemma behövdes en lösning för att hålla igång tekniken så J hjälpte mig att bygga ett litet cykelhopp. Tre brädor och ett par reglar och jag har ett hopp som jag kan flytta runt. Provade det igår, jag har har fortfarande halsont så kunde inte ta i och ett hopp var perfekt. Satte det på platten först och konstaterade att utmaningen var för liten, men då var det bara att flytta det till ett backigare ställe. Typiskt bra. Hopp på tomten kan väl för övrigt vara det nya svarta efter shorts – kika in hos Helena så får ni se hennes.

bygga_cykelhopp-3 bygga_cykelhoppCykelhopp i trädgårdenHur vi jobbar? Jag drar igång och J rättar till när jag tappar tålamodet eller sågar snett. Han är så fantastisk min J. 

6
  1. hello! idag har jag skickat vidare en frågegrej till dig på min blogg. jag vet ju om att du tipsat om dina hoods förut, men dina tips är så bra! kanske kan du hitta en ny vinkel på det hele – eller så struntar du i det helt enkelt. haha! kram på dig!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också