Att komma hem till det bästa i hela världen

Alltså, jag var lite depp och bitter i förmiddags. Men så kom jag hem efter jobbet till en blommande ros, världens finaste sambo och två gosnödiga katter och allt känns så himla fint igen. Hur var det nu, balans, sinnesro, stabilitet – the hunt goes on och jag är ju faktiskt otroligt lottad trots att det går lite upp och ned. Tack livet.

Tre arbetsdagar till semester!

0
  1. Härligt att du fick en fin avslutning på dagen. Har nyligen börjat läsa din blogg och följa dig på IG. Inspirerande & lärorikt för mig som nybörjare i cykelvärlden. Sinnesro & återhämtning är ju så avgörande för att vi ska kunna fylla på med ny energi & ladda om. Ha det fint! / Kia

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också
Läs hela inlägget här

Julafton

Vi packade in oss i Volvon och for till Öland dagen före dopparedagen. Äventyrsmormor, Jimmy, Lovisfaster Jenny, Lovis…
Läs hela inlägget här