SM i XCO 2016

SM Värnamo 2016

Sådär, nu var det kört och klart – SM i XCO 2016, check. Grymma Merve åkte hem med D30-guldet och hon är fantastiskt värd medaljen, glad i hela hjärtat att hon vann och hon gjorde det dessutom med riktigt fin marginal.

Jag gjorde världens bästa start, höll igen lite för att inte gå ut för hårt och la mig på rulle men stressade upp mig själv i andra tekniska nedfarten och fick lägga mycket energi på att hålla andningen i schack när stresshormonerna löpte amok. Och jag fixade det. Tre leriga varv med regn- och åskskurar och ett gäng halk- och klant- och tröttvurpor senare körde jag över mållinjen som supertrött femma, oceaner av tid efter segrarinnan, men ändå: så magiskt nöjd över min insats och så tacksam över att jag får göra sådana här saker.

Jag startade, jag gjorde mitt bästa, jag battlade stress, jag hade tokigt kul och jag blev bättre på att köra i lera – vi snackar världens bästa teknikträning för en som är lite skraj för kurvtagning här. Min cykel levererade felfritt (men det skar i hjärtat av ljudet när leran mumsade kassett och kedja), min fina J langade och familj och vänner hejade på. Jag är så galet nöjd med mitt SM.

SM-varnamo-2016-11 SM-varnamo-2016-10 SM-varnamo-2016-9 SM-varnamo-2016-8 SM-varnamo-2016-7 SM-varnamo-2016-6 SM-varnamo-2016-5

 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också