ML12H – peppen på tolv timmars MTB

På lördag klockan nio startar ML12H i Linköping. En tolvtimmars MTB-tävling på Vidingsjöbanan och den som cyklat flest varv mellan 09:00 och 21:00 vinner. Enkelt. Utmanande. Och hur kul som helst.

Jag har kört två gånger innan och trots att båda gångerna verkligen inte gått som jag tänkt mig minns jag dem som himla, himla roliga. Tälthänget med cykelfolket mellan varvet är halva grejen, det är så himla fin gemenskap och peppighet under loppet.

I år kör jag i tremanna(kvinno)lag, med Fia och Jenny och vi har pratat ihop oss lite lätt inför rejset. Vi kör inte för att vinna utan för att ha roligast – och räcker det till vinst är det ju förstås asbra, men det är liksom att skratta riktigt mycket och känna massor av cykellycka på vägen dit som är målet. Vi börjar nog med att köra ett varv var och sedan får vi se lite hur det känns och vad som funkar. Det kommer att gå åt en hel del ombyten och energikakor och matlådor och jag ser så himla mycket fram emot det här.

Ni hajar grejen väl? Cykla och hänga med cykelfolk i tolv timmar, finns det ett bättre upplägg på en lördag i augusti? Skulle inte tro det! Blir du sugen på att köra kan jag tipsa om att kolla www.ml12h.se, det vore himla roligt att träffa några av er där tänker jag. Man kan tävla i tremannalag, sexmannalag eller solo och det blir ju liksom just så jobbigt som man själv känner för. Pepp!!!

0
  1. Vad roligt och vilken skön inställning ni har 🙂 Vi kommer att ha ett liknande lopp här men enbart fyra timmar till förmån för cancerfonden, man ska cykla så många varv man hinner. Det ser jag framemot.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också