Värstalistan

Thule cykelställ

Helena hade nosat upp en lite annorlunda lista, en som inte är sådär glättig, peppig och tillputsad som vi kanske är vana vid och jag passar på att göra min version av den. En annorlunda lista helt enkelt, typ en värstalista:

Min äckligaste mat:
Curry. Jag kan inte få ned curry, det vänder sig i magen. Huva.

Hatväder:
När det är för varmt. Jag slutar fungera någonstans kring 30 grader, det gåååååår bara inte. Hellre ett par krispiga minusgrader än 30 plusgrader. Sådetså.

Då tappar jag humöret helt:
När jag är hungrig. Få personer kan bli så hangry (hungry + angry) som jag.

Sämsta musiken:
Jag gillar inte klassisk hiphop så himla mycket. Den är cool och allt, men jag går inte igång av att lyssna på den.

Sämsta grejen jag äger:
Det här kan ändra sig men just nu: vår fina Volvo V70. Ju mer försiktig jag försöker vara med vår finvolvo ju mer pajar jag den. Har kört sönder fälgarna två gånger och bucklat båda bilarna när jag backade vår skåpbil rakt in i Volvon. Egentligen en av de bästa grejerna jag äger (jag äger ju dock bara hälften) eftersom den är ny och fin och alltid startar och är kittad med fina cykelställ från Thule och har helförsäkring och är säker och allt, men varför måste den ha så dyra fälgar? Morr, spott, fräs – jag vill ha en gammal bucklig 740 som jag inte behöver vara rädd om. (Fälgarna på bilden är skrotade, nu har vi några R-designfälgar som jag just kört sönder mot samma trottoarkant som de på bilden. Orka.)

Värsta personligheten:
Jag får väl erkänna att jag emellanåt drar på mig en riktigt stor och sticksig offerkofta. Jobbar på att gömma den långt inne i garderoben eftersom det är en riktigt trist vana.

0
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Skriver under på värmen som värsta väder!! Usch och fy, tacka vet jag höga klara höstdagar! En tråkig detalj med att ogilla värme är att folk ser på en som om att man vore en alien när man klagar på att det är varmt 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också