Inspoboost: 72 timmar med Rissveds

Jenny Rissveds Red Bull TV

Vi kikade på dokumentären om Jenny Rissveds igår, den där Red Bull TV följt henne under 72 timmar världscupskarusell. Många av er har säkert redan kikat på den eftersom den delats frekvent ett tag – men om du inte har sett den måste du verkligen passa på att titta. Vilken tjej alltså, så grym, cool och inspirerande, stentuff men ändå väldigt ödmjuk.

Dessutom blir man ju så himla cykelsugen av sådana här dokusar. Hade det inte varit för att klockan var tio på kvällen hade jag hoppat upp på hojen på stört efter att ha sett den. Du hittar dokumentären om Jenny Rissveds på den här länken.

Edit: Jenny kom förresten fyra i världscupstotalen som avslutades i helgen. Så himla bra – här finns en artikel ifall du är nyfiken.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också