Elna Dahlstrand
Cykelblogg Livet

Tre veckors återhämtning 

Tänk, jag vet faktiskt inte hur jag ska skriva. Jag skriver massor, sjukt mycket, att skriva är ett av mina mest effektiva sätt att bearbeta – men jag har svårt att dra gränsen. Vad är privat och vad är personligt? Vad berättar man och vad berättar man inte? Jag bollar lite med J och inser att jag inte riktigt vet hur jag sätter rätt ord på allt – just nu har jag passerat faser av chock, sorg, uppgivenhet, ledsnaste ledsenhet och landat i en riktigt arg fas och vill helst mest skriva haranger av svordomar. Och det gör jag också – men jag spar er dem.

Hur som helst. Jag ska vara sjukskriven i tre veckor. Krisreaktion och sorgebearbetning. Eftersom det tog mig två timmar att cykla två mil i dag inser jag att det är en rätt bra jäkla grej att jag inte ska jobba nu men ändå, jag är skitsur.

Jag har i alla fall galet bra planer för vintern. Ska berätta mer om det snart. Det blir göttigheter som trettio mil runt sjö i december och massa kul på CX, och under tre veckor där hjärnan ska krisa klart har jag massor med tid att hitta tillbaka till träningsrutiner och kanalisera känslor medelst mjölksyra i uppförsbacke.

 

2

You Might Also Like...

6 kommentarer

 • Svara
  Sandra
  11 oktober, 2016 at 10:46

  Kram till dig!

  • Svara
   Elna
   13 oktober, 2016 at 10:40

   Tillbakakram! 😀

 • Svara
  Cykelkatten
  11 oktober, 2016 at 15:44

  🙁 Hm, vi är lite i samma dumma utmattningsbåt just nu. Kämpa Elna! En dag ljusnar det. Bra att du sjukskrivit dig. Kan behövas i såna lägen. Kram!

  • Svara
   Elna
   13 oktober, 2016 at 10:40

   Åhhhh, ta hand om dig bästa du! KRAM!!!

 • Svara
  Veronika
  11 oktober, 2016 at 20:14

  Ta hand om dig <3 hoppas vi ses på yogan nästa vecka med! Blev så mkt mindre nervös när du var med. Kram V

  • Svara
   Elna
   12 oktober, 2016 at 11:41

   Blev så glad att se dig där, är bokad nästa vecka också! Kram!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.