Dress for success: älgjaktspremiär

Cykelkläder för tjejer

Igår var det fem plusgrader. Lite regn i luften. Och älgjaktspremiär. Ja, och så skulle jag ut och cykla.

Val av cykel var rätt enkelt. Älgjaktspremiär är som new bike day för alla med jaktlicens och jag tycker att de kan få ha skogen för sig själva de första veckorna. Det känns som att en annan får ha skogen för sig själv just precis hela året så jag håller mig borta från den i premiärtider. Det blev cykelcrossen, den är liksom hösten och vinterns äventyrscykel så det är lika bra att cykla ihop sig med den.Cykelkläder för höstenCykla älgjakt

Kläder var rätt enkelt också, men jag fick leta lite för att hitta min höstoutfit i garderoben, det var ju ett tag sedan det behövdes överdrag och rejäla handskar. Jag visste att jag skulle cykla rätt långsamt så det blev kläder därefter. Flossade benvärmare, shorts över cykelbyxorna, min underbara höst- & vårjersey, varma handskar, skoöverdrag med tunt foder och vindtätt headband. Jag blir fort varm så hade jag kört snabbt hade jag varit alldeles för varm men nu gick det långsamt och det var alldeles lagom.

Dessutom kändes det skönt att vara sådär knalligt rosa när det satt en glad gubbe i varenda jakttorn längs med vägen. Att synas är tokigt bra och höstcykling är magiskt fint på alla sätt och vis!
Västanå Varm om händerna på cykeln Von Otterska begravningsplatsenCykelcross

 

2
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också