Höst

Höst

Höst, det är så härligt mycket höst nu. Jag tassar runt i raggsockar och underställ (seriöst, bästa myskläderna är underställ) dricker massor av te och eldar i vedspisen om morgonen. På kvällen tänder vi alltid en brasa i kakelugnen innan vi kryper ned i soffan under en filt och kollar på en serie vi fastnat i. Varje gång jag går ut vill jag liksom konservera hösten, hålla kvar den extra länge – den är ju så himla vacker. Det är gult och det är rött och det är sådär härligt klar luft – åh, jag gillar hösten!

 

1
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också