En underbar helg

Hörrni, min helg har varit så himla fin, jag är så glad för det, en helg med både huspyssel och cykel.

Vi har eldat en sjudundrandes höstbrasa här på Kvarnskogen, en sådan där med allt från gräs och sly och löv och skräp från trädgården till gammalt grejs som skulle brännas (dåliga stockar, en halvt upprutten gammal kärra och gamla grenar), mekat cykel, bakat äppelpaj två gånger, hängt med vänner, plockat blommor, cyklat och lagat mat. Jag har varit lite hängig och tvekade länge inför dagens premiär av Wåffelcrossen men startade och hade kul så länge det höll. Det var visserligen bara tre varv men det var ju roligare än inget och jag klev av när kroppen verkligen började påpeka att den hade något i systemet och tänkte bli förkyld om jag fortsatte. Jag känner det där så väl nuförtiden, väldigt skönt.

Hursom, superhelg. Enkel och väldigt fin och ändå rätt lugnt, välbehövligt för under veckan som kommer är det dags att ta tag i träningen till Winter Challenge och öka upp träningsdosen lite igen. Det ser jag fram emot.

Förresten, hoppas ni också haft det riktigt, riktigt fint!

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också