Vad händer egentligen i pannrummet efter distanspasset?

Det är i pannrummet det händer efter distanspassen. Eller, där det egentligen inte alls händer så värst mycket. Det är där jag sätter mig på det fläckiga betonggolvet där värmeslingorna går ut till resten av huset. Det är där jag sitter och tröttstirrande äter något snabbt för att få energin tillbaka. Det är där den skitiga klädhögen blir liggandes medans jag duschar och det är där smutsiga skor och hjälm får sig en tvätt och sedan surrar skotorken en stund. Magiskt bra apparat det där, skotorken och himla bra rum att vara trött och skitig i, pannrummet.


2
    1. Veeeet, minns hur tricksigt det var med sport-smuts och pinaler i lgt, är väldigt glad över att ha ett sånt här rum!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också