Gravel-peppen efter en usel uppladdningsvecka

Roadtrip

Gravel-peppen är stor just nu. Abloc Gravel Challenge-peppen alltså – för på lördag är det ju dags för grusvägsutmaning i Borås. Jag hade tänkt tagga till med riktigt bra intervaller både tisdag och torsdag men det blir ju förstås aldrig som man tänkt sig. J är tokförkyld och jag träningsvilar för att ge mitt immunförsvar en ärlig chans att stå emot, det killar lite i halsen och då är hårda intervaller det tokigaste jag kan göra. Men med lite tur känns det fint att rulla igång benen lite i morgon och med ännu mer tur är jag pigg och utvilad på lördag, gärna med sådär sprättigt cykliga ben. Är jag osprättig och trött blir det kul ändå, för att sitta cykel efter en usel cykelvecka är ju oavsett form alltid succé.

Istället för cykel såhär på en torsdag har jag roadtrippat litegrann. Hängt en hel dag i en annan stad med en bästaste vän och bäbis. Fixat långkok, en höstig gryta, här hemma om kvällen och slappat i soffan. I morgon ska jag skruva på skärmar på crossen, ge den tvätt och kärlek och eftersom jag inte är sjukskriven längre ska jag passa på att berätta för er om ett roligt samarbete med tema vintercykling. Pepp, pepp!

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också