En helg tvärtom

Advent

Det blev en helg tvärtom den här helgen. Tvärtom mot vad jag hade tänkt mig. Jag hade planerat för långpass både lördag och söndag, kanske ett besök hos morfar och en skön skogspromenad. Och förstås – ett långkok nu på söndagskvällen och en känsla av att vara laddad inför veckan.

Men tvärtom blev det. Jag var för trött för just precis det mesta, de senaste veckorna har jag jobbat lite för mycket eftersom jag så gärna vill komma ikapp och i fas. Det har inte riktigt räckt till allt jag velat men det räckte precis för att jag skulle vara helt slutkörd ungefär redan i onsdags.

Fredagkvällen blev sen, på lördagen vaknade jag tröttast i världen och liksom socialt bakfull och alldeles seg i huvudet. I en strävan att vara en grymmingsambo hämtade jag J mitt i natten efter en utekväll med grabbarna i lördags och sedan var jag uppe i varv och somnade inte förrän fram på småtimmarna och söndagen var ännu tröttare än lördagen.

Jag har visserligen gjort adventsfint här hemma men inte så mycket mer. Förutom att äta galet många clementiner och sträcktitta på The Crown på Netflix.

Jag är fortfarande något så in i bomben trött mentalt och lite sur på mig själv, det är så himla onödigt att köra slut på sig så träningen blir lidande, för om träningen blir lidande blir benen inte lika trötta som huvudet och då hamnar jag rackarns långt från balans.

Gör om gör rätt – jag taggar ned lite inför nästa vecka, lagom mycket av allt är ju den enda melodi som funkar om det inte ska bli tvärtom. Och faktiskt – planera träningen, jag måste styra upp mig själv litegrann!

5
 1. Hej!
  Följt din blogg nu till och från ett bra tag. Tycker om dig och det du skriver och gillar din närvaro och träningsglädje.
  Jag hänger här på andra sidan Vättern och tränar MTB och massa annan Go träning för kropp och själ.
  Kul att se dina bilder och hur vackert allt är bara ett stenskott härifrån.
  Har själv tragglat med min balans med att hitta dels det som funkar för mig och för att hålla rätt kurs mot det som är viktigast för att allt ska funka, just mig själv. Lösningen kom för mig när jag blev mamma och jag blev en av den viktigaste personen i någon annans liv.
  Jag lever inte mitt liv genom min dotter men hon lever genom mig och min man och är beroende av rutiner med mat rörelse och sömn och vila.
  Back to basic! Hoppas du hittar din balans, den finns där att hämta det är bara att du ska hitta din pusselbit.
  Kram! Lilly

  1. Tänk jag blir så oerhört glad att du berättar det för mig, att mammalivet fungerar även för oss som tragglar med balansen, väldigt glad. <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också