Elna Dahlstrand
Colorful Friday med Craft
Samarbeten

Colorful Friday med Craft

I-samarbete-med-craft-sportswear
Jag vet inte om jag tycker att vi behöver en svart fredag mitt i mörkaste november. Snarare kan jag tycka att vi behöver allt annat som är på gång. Jag tänker advent, julskyltningar och marknader, massa julmys och fin belysning, stora koppar kaneldoftande te, saffransbullar, tända brasor, underställsmys i massor. Och färg. Vi behöver färg.

Black Friday goes colorJag har på mig Mix & Match P Zigzag Deep långkalsong, en P Zigzag Space tröja och på galgen några bilder längre ned hänger en Zebra Black Pop tröja.

Mina vänner på Craft är också sugna på färg. De skippar Black Friday och går all in för en Colorful Friday. Och ännu bättre – de kör en specialare på sin lite smågalna men roliga underställsserie Mix & Match idag, blanda som du vill och passa på för varje del kostar bara 125:-. Tokbilligt.

Det här är ett underställ som är perfekt på långpromenaden och som är skoj på afterskin. Inget för de allra svettigaste och tuffaste träningspassen utan mer ett mys-ställ. Just nu hoppar jag helst in i ett av mina ställ så fort jag kommer hem om kvällarna, underställ, det har blivit min absoluta hemmafavorit.

black_colourful_friday-13 black_colourful_friday-12 black_colourful_friday-9 black_colourful_friday-8

Jag ska nog förresten klicka hem några goa långkallingar och lägga i mjuka julklappspaket också, vad tror ni om det? Kampanjsajten hittar du här.

 

3

You Might Also Like...

7 kommentarer

 • Svara
  Sara Borg
  26 november, 2016 at 10:32

  Tack för tipset! Jag klickade hem MÅNGA igår. Nu är jag nästan klar med klapparna för i år. (Hoppsan, nu hoppas jag att min familj inte läser din blogg, eller i varje fall inte kommentarerna… 😬😂 )

 • Svara
  Clara Edvinsson
  26 november, 2016 at 18:27

  Ser så mycket fram emot en julmånad nu! Och en colorful friday tyckte jag var helt perfekt, shoppade faktiskt ett mix&match-underställ det första jag gjorde igår morse.

  • Svara
   Elna
   28 november, 2016 at 21:56

   Åh, kul! Vilket blev det? 😀

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  29 november, 2016 at 18:18

  Så snygga, älskar både mönster och färger!

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  1 december, 2016 at 16:36

  Kommer inte in på kampanjsiten?

  • Svara
   Elna
   1 december, 2016 at 16:38

   Åh, det var ju bara förra fredagen erbjudandet gällde – när det var Black Friday och alla gick bananas med specialerbjudanden. Men den finns på ordinarie sidan, fortfarande till fint pris, kostar 250:-/del! 🙂

 • Svara
  Emmi - explorista.se
  1 december, 2016 at 18:06

  Åhh vad typiskt, men får kolla in ändå!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.