Elna Dahlstrand
Dricka te i underställ en vinterkväll
Livet

Att komma hem en vinterkväll

Att komma hem en vinterkväll är så himla fint tycker jag. Ni vet, efter en lång dag på jobbet, en sådan där dag då man mest småfrusit hela dagen. Det är så skönt att komma in i värmen hemma då. Igår tände jag i vedspis och kakelugn direkt, sedan bytte jag om till underställ och så kurade jag ihop mig på fårskinnsfällen på kökssoffan och drack te tills jag kände mig varm.

mix_and_match_te_efter_jobbet-3 mix_and_match_te_efter_jobbet-2 mix_and_match_te_efter_jobbetUnderställströja Craft Mix and Match Zig Zag Space, underställsbyxa Craft Mix and Match Zig Zag Deep, favoritnagellack H&M Jewel Beetle, muggar från Källa Keramik på Öland och fårskinn från grannbyn Skraparp.

2

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Colorful Friday med Craft - Elna Dahlstrand
    25 november, 2016 at 09:01

    […] utan mer ett mys-ställ. Just nu hoppar jag helst in i ett av mina ställ så fort jag kommer hem om kvällarna, underställ, det har blivit min absoluta […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.