Att komma hem en vinterkväll

Dricka te i underställ en vinterkväll

Att komma hem en vinterkväll är så himla fint tycker jag. Ni vet, efter en lång dag på jobbet, en sådan där dag då man mest småfrusit hela dagen. Det är så skönt att komma in i värmen hemma då. Igår tände jag i vedspis och kakelugn direkt, sedan bytte jag om till underställ och så kurade jag ihop mig på fårskinnsfällen på kökssoffan och drack te tills jag kände mig varm.

mix_and_match_te_efter_jobbet-3 mix_and_match_te_efter_jobbet-2 mix_and_match_te_efter_jobbetUnderställströja Craft Mix and Match Zig Zag Space, underställsbyxa Craft Mix and Match Zig Zag Deep, favoritnagellack H&M Jewel Beetle, muggar från Källa Keramik på Öland och fårskinn från grannbyn Skraparp.

2
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också