Troll Trail på söndag!

Träning

Jag har gjort en jäkligt knäpp grej. Hur knasig som helst egentligen, men jag kunde liksom inte låta bli. Jag kommer säkert att ångra mig och sedan ångra mig igen för jag har ökat min träningsdos styrka och distans och har planerat att vara riktigt sliten på söndag. Så – naturligtvis, när jag just fick nys om att det går ett löplopp i Bunn, samhället Bunn som ligger vid sjösystemet Bunn bara någon mil härifrån – alldeles inbäddat i den mest trolska Bauerskog…äsch nu tappade jag tråden…var var vi…vacker skog…löplopp, jamenjust det – jag fick nys om ett löplopp. Ett traillopp. Troll Trail. På söndag.

trolltrailSkärmdump från Troll Trails facebooksida.

Tio kilometer Bauerstig med ben som kommer att vara helt slutdistansade av cykelträning? Med ben som inte är så värst bra på att springa? Inte vettigt någonstans men vet ni vad? Jag anmälde mig alldeles just!

Troll Trail verkar förresten vara en vintercup för trail-löpare, med flera deltävlingar i Småland. Jag lovar att jag inte kommer att springa någon mer än den på söndag, men support your local everything och allt det där, det kan ju bara bli kul.

Dessutom har jag ju så himla fina vinterlöpargrejer nuförtiden, vore synd att inte hårdtesta dem med nummerlapp, eller hur? Eller är jag knäpp? Klart jag är knäpp, jag hoppas ju dessutom på snö och minusgrader.

Så, nu har jag något att vara nervös inför resten av veckan. Nyfiken? Läs mer på www.trolltrail.com

 

 

 

2
    1. Hihi, roligare om man är trailnörd kanske, blir förvånad om jag tycker det är roligare än cykel. Men ska bli tokigt kul ändå. Kram och tack för att du hänger här och kommenterar! <3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också