Snaps + Vlogg från fredagsdistansen

Processed with VSCO with f2 preset

Fyra timmars blåsig distanspass en solig fredag utan snö. Fint ska det vara – här är ett gäng snaps från mobilen och en blåsig Vlogg från Rosenlunds bankar i Jönköping. Ni prenumererar väl på min youtube-kanal? Annars, gör’t!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

0
  1. Hej Elna,
    Kul att du är en sån entusiast. Jag har en kanske lite udda fråga om Rosenlunds bankar eftersom du varit där och cyklat. Ska eventuellt hålla en workshop med lugn och ro-inslag nära Elmia i höst. Har du koll på hur naturen är där? Går det att hitta rofyllda partier i skogsområdet mot sjökanten nära Elmia?

    Vänliga hälsningar
    Bosse Rosén

    1. Hej, vad roligt att du hittat hit. När ska ni dit? Det är inte så mycket skog där men det finns strandremsor som kan vara rofyllda men det beror på årstid. Det finns också ett mindra skogsparti som skulle kunna funka men det är många som promenerar, rastar hundar och motionerar där. 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också