Saker jag vill göra i Åre

winter workation influencers of sweden

Vet ni? Nej, det vet ni inte för det har jag inte berättat ännu men nu kommer det: jag ska åka till Åre. Wihooooo!

Bloggarnas branschorganisation, Influencers of Sweden, fixar en workation i Åre nästa helg och jag ska med. En workation är som ett mellanting mellan jobb och semester, man tar med sig sitt jobb till en plats där man också kan göra massa sköna grejer, inspireras, bolla idéer och hänga med andra som gör samma saker. Längtar halvt ihjäl mig efter det inspirationsutbytet – jag kommer att ha nytta av det både som bloggare och som anställd.

Alla som åker nattåget upp får samma vagn med Snälltåget och när vi är framme ska vi bo på fina Holiday Club, hotellet som Träningsglädje-Sara jobbar med och det finns tokigt mycket fint att hitta på förutom att umgås med och lära känna branschkollegor. Igår släpptes deltagarlistan och plötsligt fick jag många nya bloggar att läsa in mig på och ännu mer pepp.

Det finns så tokigt mycket kul man kan göra i Åre. Jag vill (men kommer inte att hinna allt, det är en annan femma):

 • Testa snöskor, det verkar så kul.
 • Åka längdskidor och bli härligt helkroppstrött.
 • Testa grymma gymmet på Holiday Club. Det har världens utsikt.
 • Hyra fatbike och cykla i snöööööööö.
 • Träffa Jossan, en mycket kär vän som pluggar en eventutbilning i Åre.
 • Bolla massa cykel med Helena, ska bli så himla roligt att en cykelbloggkollega är på plats.
 • Lära mig massa nya grejer och åka hem boostad med inspo.
 • Fota snorsport med utsikt, fota snorsport i snö, fota snorsport med norrsken, fota snorsport…ja, ni hajar!
 • Kanske springa en sväng i snö – har ju knappt fått använda mina flossade tights hemma
 • Lära känna mina bloggkollegor, ska bli galet kul
 • Kanske åka lite utför. Vi får se, jag vill helst inte dra omkull och jag vet inte om min fot håller för den typen av belastning.
0
 1. Ses i Åre också galet taggad 😊👏 blev inte mindre taggad efter att läsa det här, också sugen på gymmet, längd samt utför men även en bastuupplevelse. Skulle behöva fler dagar helt klart 🙂

  1. Lovely! Tänk, vi har fått lite kyla här med nu, idag har vi tio minus, sol och snö och klarblå himmel. Drömvinter!!!

 2. Åh! Jag ville så otroligt gärna åka upp, och än mer när du skriver alla underbara saker en kan göra…… tur att jag bor relativt nära 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också