Carpe vinterkrispet

Vi har ju ingen vinter direkt men i lördags hade vi iallafall en riktigt vacker morgon. Rimfrost och solglitter – åh, vad det var fint. Jag hade inte så himla mycket energi att cykla med men jag hann i alla fall fånga känslan. Carpe vinterkrispet, fånga dagen – inte så tokigt ändå, en liten sväng är ju faktiskt mer än ingenting och så himla värt. Eller hur var det fint?

vintercykel-3 vintercykel vintercykel-4 vintercykel-5

1
  1. Åh vilket perfekt cykelväder. Klar och hög luft, lite kallt i skuggan men ,lite värme i solen. Och med det ljuset. Det är i alla fall vad dina fina bilder förmedlar till mej. Men vad är det för cykel? Och när får du din nya?

    1. Det där är ett ihopplock av lite allt möjligt vi hade hemma så att jag skulle ha en vinter-mtb att köra på i väntan på 2017 års hoj. Den hamnar ju inte på bild så ofta eftersom den har fel märke, även om loggan är täckt med eltejp. 26″ och två klingor fram 😉 Inte den blekaste när den nya kommer, hoppas snart!!!

  2. Hm, din sponsor borde förse dej med ett vinterskott av rätt märke så att du kan hålla dej i form under den kalla årstiden. Tycker jag.

    1. Underbart att sitta en stund i solen efter löppasset ju! Hoppas vi får många dagar med vårvinter och solsken innan det blir vår på riktigt!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också