Vårkänslor, sjukstuga & snö

Vi har lika delar sjukstuga och vårkänslor här hemma. J står för sjukstugan och jag för vårkänslorna, och jag känner mig visserligen på gränsen till att trilla dit på hans hemska influensaförkylning också men hoppas fortfarande jag klarar mig undan.

Vi hade en så himla härlig helg planerad. J har köpt en badtunna och den kom i veckan och vi skulle premiärbada med fina vänner i fredags och igår var vi bjudna på en fest vi verkligen sett fram emot att gå på. Inget av det där blev av, det blev en hängig soffhelg istället.

Vårens första tulpanbuketter börjar vissna – men jag är liksom glad för det är en sådan där sort som är vacker och känns vårig när den är en aning vissnig också. Till det lite nya färger från vårkollektion – åh, så himla härligt med ljusare dagar och knalliga kulörer.

Varkanslor Varkanslor-5 Varkanslor-7

Visserligen skulle jag hemskt gärna se att februari levererade en sådan där gnistrande härlig vårvinter som just februari brukar vara så bra på. Det snöade inatt och vi vaknade till en vit värld så det kanske finns hopp om det. 

3
  1. Usch hoppas ni kryar på er! Gick själv hem från jobb i fredags och har sovit bort hela helgen känns det som! Härligt med vårkänslor, det hade jag ända tills det började snöa för en liten stund sedan..

    1. Usch, hoppas du kryar på dig också – det är ju liksom extra surt att vara sjuk om helgen, då har man ju bättre saker för sig!

    1. Tack! Och verkligen, ser fram emot att premiärbada en annan gång helt enkelt, den som väntar på något gott 😉

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också