Vinterpromenad vid Kvarnsjön

När man haft sjukstuga en hel helg är det gott med lite frisk luft. Vi tog bilen bort till Kvarnsjön, som egentligen är två sjöar – övre Kvarnsjön och nedre Kvarnsjön, sammanlänkade med en kort kanal. Utloppet blir förresten Röttleån som rinner just nedanför vårt hus och vi har långpromenadavstånd till nedre Kvarnsjön men tog ändå bilen bort till övre Kvarnsjön, J är fortfarande tokigt hängig och jag är liksom varken sjuk eller frisk, mest trött och väldigt illamående.

Det kom lite snö inatt och det var en ganska gråmulen dag idag men det var fint att komma ut. Vi ställde bilen en bit ovanför de branta backarna ned till sjön, det kan vara så halt att det är svårt att ta sig upp där ibland. Sedan promenerade vi en sväng genom skogen, ut på en liten udde och gick en sväng på isen innan vi vände om och tog oss tillbaka och åkte hem och gjorde varm choklad innan vi kröp ned i soffan igen. Skönt ändå med lite frisk luft även om det inte blev en särskilt lång prommis, vi var båda helt slutkörda efter en sisådär två kilometers lungt lufsande.

Kvarnsjon-granna-4 Kvarnsjon-granna-5Kvarnsjon-granna Kvarnsjon-granna-3 Kvarnsjon-granna-6 Kvarnsjon-granna-7 Kvarnsjon-granna-8 Kvarnsjon-granna-9 Kvarnsjon-granna-10

 

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också