Ett stort tack till mina vänner på GripGrab

GripGrab Local Hero Elna Dahlstrand

Det senaste året har jag varit ambassadör för GripGrab, en Local Hero som de kallar sina ambassadörer. GripGrab är ett gäng glada danskar som gör handskar, arm- och benvärmare och skoöverdrag. Det har varit väldigt fint, jag gillar dem och de gillar mig, jag cyklade med mycket av deras prylar sedan tidigare och jag kommer att fortsätta använda många av deras grejer framöver. För de gör grejer jag gillar. Men – eftersom vi arbetar på lite olika vis har jag tagit beslutet att inte fortsätta som Local Hero – jag vill jobba mer åt influencerhållet och de arbetar med lite mer traditionell sponsring av atleter, och sådär kan det ju vara ibland, man gillar varandra väldigt mycket men passar bättre som kompisar än kollegor.

Jag har verkligen uppskattat att vara en del av GripGrab-gänget och skulle vilja rikta ett stort och varmt tack till dem för ett fint år som Local Hero – jag är så himla glad att ni stöttat mig, särskilt under mina vinteräventyr – är det krabbvanteväder och skoöverdragskyla har jag haft det bästa av det bästa. TACK, ni är grymma! 

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också