Som när man var liten och hade nya vårskor 

Processed with VSCO with c1 preset

Kommer ni ihåg den där speciella känslan från när man var liten och äntligen fick gå ut i sina nya vårskor? Jag tyckte alltid det kändes så härligt när man fick det, för ofta hade ju de där nya skorna stått och väntat på torrt och fint vårväder i sin kartong i flera veckor. Vi hade oftast ärvda eller hemsydda kläder när jag var liten och kanske var det därför det kändes så speciellt att få tassa ut i alldeles sprillans nya vårskor. Vi bodde på landet och fick inte ta ut vårskorna förrän marken var torr och våren verkligen kommit. 

  Jag hade den där känslan idag när jag stack ut på en löprunda runt Långerum och Hagelstad på Öland. Solen strålade från klarblå himmel, jag sprang förbi de första snödropparna och solen verkligen värmde. Det var inte skorna som var nya dock, utan en superfin löparjacka som Sandra på Craft skickade med mig hem när jag var där sist. Den är en storlek större än jag brukar ha, så att jag ska kunna ha den i vår – midjan börjar faktiskt försvinna redan, det är ganska coolt! 


  Det blev lugn löpning med vårkänsla och jag känner mig så himla glad för den här veckan har träning i lite må-bra-tempo funkat fint. Lugna intervaller, bodypump med lätta vikter, långpromenader och så den här härliga löpningen, åh så himla nöjd och glad jag är! 

  4
  1. Den känslan glömmer man aldrig, därför så kul som vuxen att kunna köpa sig något nytt som just ska tas ut just då när våren kommit! Mina barn brukar vilja äta frukost ute då också även om det är kallt. 😂 Fast här hemma är det inte sån där härlig vår än som på dina bilder! 🌞🌞

  2. Härligt. Solen värmer gott redan. Fast jag har snöcyklat i skogen idag, vindstilla och strålande sol. Kanske för sista gången denna säsong. Det ska visst bli tö och regn redan imorgon.

  3. ÅÅ den känslan <3 Jag brukar ta fram mina converse nu i vuxen ålder, lite för tidigt men ändå, bara för den känslan. Det är lite som när man fick ta fram cykeln på våren som barn. Det dröjde så länge tyckte jag då.
   Vad du bjöd på vårkänsla och löparinspo. Just nu började jag längta riktigt mycket efter att försöka återuppta den igen! Tack!

  Kommentera gärna, då blir jag glad!

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Du gillar säkert också