Elna Dahlstrand
Cykelblogg

Vårkänslor: Craft Monuments 

Detta inlägg är ett samarbete med Craft Sportswear

 

Äääääntligen släpper Craft sin nya kollektion Monuments. Jag fick klämma och känna och titta när jag var där i vintras och blev tokigt förtjust och har längtat efter det vårpirriga släppet i flera månader. 

Kläderna är en hyllning till vårklassikerna, ett gäng legendariska lopp som alla som kan sin landsvägsläxa bör känna till och min favorit av tre fina jerseys är La Primavera. Tror jag, alla är så tokigt fina. Vill man matcha finns det fina strumpor och armvärmare och cykelkeps till alla jerseys och förstås ett par fina Monument-bibs. Nu kan det bli vår!!! 

Kollektionen kan köpas på www.craftsportswear.com från och med 16/3. Först ut är jerseyn som hyllar Milan-san-Remo. 

1

You Might Also Like...

1 kommentar

  • Svara
    Bloggsvepet - Helena Enqvist - hon som cyklar lite
    18 mars, 2017 at 09:26

    […] vårklassikerna. Jag fick ett pressmeddelande i min mejlkorg om dem. Sedan ett  litet pling om att Elna precis bloggat om det! Sedan dröjde inte länge innan jag såg allt fler cykelrelaterade sidor […]

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.