Hängslebyxor – precis som mamma!

Jag kommer ihåg en gång när jag var liten och bläddrade i ett fotoalbum och fick se en bild på min mamma när hon väntade mig. Hon hade hängslebyxor på sig och jag minns att jag tyckte att hon var så väldigt, väldigt fin. För ett tag sedan när vi promenerade oss berättade hon att det var ju trendigt med hänglsebyxor när hon väntade mig i början av åttiotalet och det var fiffigt för dem kunde hon ha länge.

Nu har ju vårt cykelfrö börjat bli såpass stort att de flesta av mina byxor inte passar längre och jag har investerat i en preggo-garderob. Jag tänkte på den där bilden på min fina mamma när jag klickade hem hängslebrallor och hänglseshorts från HMs mamma-kollektion. Jag har kompletterat med två par buffébyxor – jeans med hög muddmidja, ett par svarta att jobba i och ett par blå att vara ledig i och så kör jag stenhårt med kompressionsstrumpor för att hjälpa cirkulationen på traven.

Hängslebyxor gravid

Jag tycker förresten den är fin nu, magen. Liten och praktisk (fast jag känner mig stor) men ändå sådär gravidrund och jag går omkring och klappar om den för jag tycker så mycket om den därinne. Aldrig i mitt liv har jag längtat efter någon som jag längtar efter vårt lilla sprattliga cykelfrö.

 

8

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också