Cykliga vårfavoriter från Craft

Samarbete: det här inlägget är en del av mitt samarbete med Craft Sportswear.
Inlägget är ett eget initiativ och alla åsikter är precis som alltid mina egna. 

Vårfavoriter från Craft

Kortärmad underställströja, Craft Active Extreme 2.0 / Sport-BH med windstopper, Active Extreme 2.0 / Ride Shorts W / Seamless Knee Warmer 2.0 / Seamless Arm Warmer 2.0 Featherlight West W / Rain Bootie /

Jag har just packat upp ett gäng vårfavoriter från vännerna på Craft Sportswear. Älsk på att dra på sig lite tunnare och smidigare kläder och dra ut och leka av sig på stigarna efter vintersäsongen. Det ska dofta jordigt i skogen, det ska stänka lera på hojen, kläderna ska vara riktigt skitiga när man kommer hem och ansiktet ska ha tusen leriga fräknar. I min familj har vi alltid levt efter snorsportardevisen “ju skitigare man är, desto roligare har man haft”.

Än så länge är de där vårfavoriterna alldeles rena och fina. Shortsen var supersygga men på tok för små, eller så var det gravidmagen som var för stor – däremot sitter västen som är en storlek större än jag brukar ha som ett smäck, och den har kanske ni redan sett på instagram.

Trickset för att klä sig bra på våren är smarta plagg att kombinera favoritbibsen och älsklingströjan med armvämare och knä- eller benvärmare som man kan ta av och på. Ett kortärmat underställ under fintröjan när det är kyligare och förstås en väst – väst kan vara mitt absoluta favoritplagg. Just Featherlight har jag skrivit lite mer detaljerat om tidigare ifall du är nyfiken. Skoöverdrag är gott när det regnar eller blåser – och knalliga färger gillar jag för det syns bra i trafiken. Och du, vindtät sport-BH rockar – jag har även ett par vindtäta boxertrosor, magiskt att slippa vinddrag på känsliga ställen.

Har du plockat fram dina vårfavvisar ännu? Finns det något plagg du absolut inte kan vara utan? 

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också