Ungefär lika stor som en singelklinga med 32 tänder

Gravid vecka 19

Det finns någon gravidapp där man kan ta en bild på sig själv och lägga till lite fin text om hur stor bebisen är, det är bara det att jag hittar den inte och då får man väl ta saken i egna händer. Appen lägger in en fin text och en frukt som ska illustrera hur stor den som bor i magen är men jag gör det på mitt vis. Cykelfröet i vecka 19 är ungefär lika stor som en singelklinga med 32 tänder. Fast inte lika platt och taggig förstås. Åh, det är något alldeles galet vad jag längtar efter att den ska bli en sisådär lika stor som en cykelhjälm och komma ut till oss i början av september.

5
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like