Genom ett hav av vitsippor

Ikväll har jag cyklat genom ett hav av vitsippor på Vistabanan och jag känner mig så oerhört tacksam för att jag kan göra det. Stigcykling i vecka 24, vilken grej att det funkar. Cykeln är så cool, samma egenskaper som gör den till en riktigt grym och OS-vinnande tävlingsmaskin gör den också till en fantastisk cykel att få köra när man är gravid.

Min Scott Spark RC 900 WC gör precis som man vill att den ska göra, den svarar exakt som man förväntar sig. Den är grym i kurvor, den blir helt stel när man låser dämpningen uppför och det helt upplåsta descendläget gör att man gungar säkert och tryggt nedför backar. 29″-hjulen rullar smidigt över det mesta och gör sitt till för att skapa just den där trygga känslan som är en förutsättning för att kunna köra nu – för om det inte känns bra, då kan jag inte cykla. Lyllos mig och Lilla L därinne i magen som får åka omkring på en så tokigt bra cykel.

Att cykla genom ett hav av vitsippor är alltid magiskt. Jag älskar ju våren och jag älskar blommor och särskilt vitsippan är en favorit. Men aldrig har vitsipporna doftat som de doftar i år – gravidnäsan förstärker honungsdoften från tusentals vita blommor och upplevelsen är helt outstanding.

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like